Het Bakkerslied

18 april 2018

Bassie en Adriaan hebben een liedje gemaakt over het bakkersvak. Kijk maar naar het filmpje. Ze maken er wel een beetje een rommeltje van, vind je ook niet?

 

Heel de Gortstraat bakt!

17 april 2018

Dit jaar wordt er op 13 juni weer een Buitenspeeldag gehouden in onze straat.

Die dag wordt de straat wordt tussen 8:30 en 19:00 uur afgesloten vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar ‘t Hoekje. We hopen dat ook dit jaar de auto’s, aanhangers, bouwcontainers e.d. om 8:30 weg zijn want dan beginnen wij met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz.

Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.

Wij doen ook dit jaar een beroep op u om, samen met ons, deze Buitenspeeldag weer tot een succes te maken. Alle hulp is welkom. U kunt daarbij denken aan sponsoring, het klaarzetten van de materialen en het veilig maken van de straat of hulp tijdens de middag zelf.

Het thema is dit jaar: “Heel de Gortstraat bakt”


Natuurlijk is er ook dit jaar weer een wedstrijd bedacht: Maak een raamslinger in het thema!
Je mag al je creativiteit gebruiken. Ga kleien, knippen, plakken of kleuren….. alles mag, behalve het gebruik van Lego, Playmobil en Duplo. Zoals bij elke wedstrijd kan ook hier een prijsje mee gewonnen worden. Zorg dan wel dat jouw creatie voor 12 JUNI, voorzien van je naam en leeftijd, voor het raam hangt.

Opgevenvoor de Buitenspeeldag kan met het aangehechte formulier. Om onduidelijkheden te voorkomen: de Buitenspeeldag is alleen toegankelijk voor de kinderen uit de Gortstraat. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes kunnen niet worden aangemeld, ook niet op de dag zelf.

Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 1.50 euro per kind. Deze kunt u tegelijk met de aanmelding inleveren.

Zoals u waarschijnlijk al hebt gehoord uit de media, gaat er op 25 mei een nieuwe privacywet in werking. Ook wij krijgen hiermee te maken omdat wij elk jaar weer een fotoverslag op de website plaatsen. Door het invullen en ondertekening van het inschrijfformulier gaat u ook akkoord met het plaatsen van foto’s op onze website. Als u bezwaar heeft tegen plaatsing van een bepaalde foto, dan kunt u dat, net als elk jaar, een berichtje naar ons te sturen.Wij zullen binnenkort op de website meer informatie over de gevolgen van deze wet geven.

Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en leuke voorpretartikelen.

GEEF UW KIND OP TIJD OP OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN. We hopen weer op veel kinderen ouders en begeleiders op deze mooie dag!
De Buitenspeeldagcommissie

BewarenBewaren

Vrolijk Pasen

29 maart 2018

De Buitenspeeldag Gortstraat wenst iedereen hele fijne Paasdagen. Voor de kleintjes hebben weer een leuke kleurplaat klaarstaan. De grotere kinderen kunnen lekkere paasbroodjes gaan bakken. Hoe dat gaat zie je in het filmpje. Eet smakelijk!

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bestel uw tuinartikelen bij Agradi en sponsor ons

17 maart 2018

Het voorjaar is weer begonnen. Iedereen gaat lekker aan de slag in de tuin. Als u nog tuinartikelen nodig heeft dan kunt u die eenvoudig online bestellen bij Agradi. Alles wordt dan bij u thuisbezorgd. En u sponsort ook nog eens direct de Buitenspeeldag! Wij krijgen namelijk van elke aankoop een klein percentage commissie.

Als u op de afbeelding klikt wordt u gelijk doorgestuurd naar Agradi. Let op: alleen door op de afbeelding te klikken wordt uw bestelling als sponsorbestelling geregistreerd!

Alvast hartelijk dank!

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Verzin jij dit jaar het thema voor de Buitenspeeldag?

19 januari 2018

Beste kinderen en ouders,

Op 13 juni vindt de Buitenspeeldag weer plaats. De Buitenspeeldagcommissie verzint ieder het jaar thema maar dit jaar mogen jullie, de kinderen uit de Gortstraat, het thema verzinnen.

De spelregels zijn als volgt:

Minimaal 3 kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud dienen een themavoorstel in onder begeleiding van 1 ouder.

Het voorstel moet binnen zijn voor 20 februari en mag worden ingeleverd bij Sandra op nr. 34 of worden doorgemaild naar info@spelenindegortstraat.nl

De commissie bekijkt alle voorstellen en kiest er 1 uit.

De penningmeester neemt daarna contact op met de ouder en de kinderen en maakt dan samen een begroting van de kosten.

Bij Jantje Beton wordt door de penningmeester in samenwerking met de kinderen en de ouder een subsidie aangevraagd.

Indien de subsidie niet wordt toegekend dan neemt de commissie de kosten op zich om het thema ten uitvoer te brengen met een maximum van €125. Wordt de subsidie wel toegekend dan wordt deze toegevoegd aan dit bedrag.

De kinderen en de ouder worden betrokken bij de uitvoering van het thema.

De commissie verzint rondom het thema meerdere activiteiten die worden bekostigd uit de sponsorgelden. De kinderen en de ouder worden hier ook bij betrokken.

De commissie is nu al bijzonder verheugd over de verwachte voorstellen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

« Vorige berichten