Wilt u ons steunen?

22 april 2017

Buitenspeeldag Gortstraat heeft een aantal trouwe sponsors. Alleen door hen is het mogelijk ieder jaar weer zo’n evenement te organiseren.

Wilt u ook sponsor worden? Stuur dan een berichtje naar  info@spelenindegortstraat.nl. Onze sponsorcommissie neemt dat contact met u op.

Als dank plaatsen wij een link naar uw bedrijf op onze speciale sponsorpagina. Daarnaast voeren wij een actief social media beleid: we zullen uw acties en aanbiedingen graag delen met onze achterban via ons Facebook- en Twitteraccount.

 

 

 

Inschrijving Buitenspeeldag 2017 is begonnen!

15 april 2017

Beste Gortstraatbewoners,

Dit jaar wordt er op 21 juni weer een Buitenspeeldag gehouden in onze straat.

Zoals u ziet is dit een week later dan de landelijke Buitenspeeldag. Dit heeft te maken met het feit dat dit jaar de avondvierdaagse in dezelfde week als de landelijke Buitenspeeldag valt. Veenendaal heeft daarom besloten de Buitenspeeldag een weekje later te organiseren.

Op 21 juni wordt de straat wordt tussen 8:30 en 19:00 uur afgesloten vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar ‘t Hoekje. We hopen dat ook dit jaar de auto’s, aanhangers, bouwcontainers e.d. om 8:30 weg zijn want dan beginnen wij met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz.

Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.

Wij doen ook dit jaar een beroep op u om, samen met ons, deze Buitenspeeldag weer tot een succes te maken. Alle hulp is welkom. U kunt daarbij denken aan sponsoring, het klaarzetten van de materialen en het veilig maken van de straat of hulp tijdens de middag zelf.

Het thema is dit jaar: “Waterpret in de Gortstraat”

Om alvast in de stemming te komen is er weer een wedstrijd bedacht: Maak een waterglijbaan!

Je mag al je creativiteit gebruiken. Ga kleien, knippen, plakken of kleuren….. alles mag, behalve het gebruik van Lego, Playmobil en Duplo. Zoals bij elke wedstrijd kan ook hier een prijsje mee gewonnen worden. Zorg dan wel dat jouw creatie voor 20 JUNI, voorzien van je naam en leeftijd, voor het raam staat.

Opgeven voor de Buitenspeeldag kan met het inschrijfformulier (hier te downloaden). Om onduidelijkheden te voorkomen: de Buitenspeeldag is alleen toegankelijk voor de kinderen uit de Gortstraat. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes kunnen niet worden aangemeld, ook niet op de dag zelf.

 

Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 1.50 euro per kind. Deze kunt u tegelijk met de aanmelding inleveren.

Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en leuke voorpretartikelen!

GEEF UW KIND OP TIJD OP OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.

We hopen weer op veel kinderen ouders en begeleiders op deze mooie dag!

De Buitenspeeldagcommissie

Fijne paasdagen!

10 april 2017

Buitenspeeldag Gortstraat wenst jullie allemaal hele fijne paasdagen!

Net als vorig jaar kun je weer meedoen aan onze Paaskleurwedstrijd. Kleur onderstaande kleurplaat zo mooi mogelijk in. Lever hem voor 20 april in op nummer 136. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres te vermelden. Onder de inzendingen verloten we een leuk prijsje.

 

Bestel uw tuinartikelen bij Agradi en sponsor ons

29 maart 2017

Het voorjaar is weer begonnen. Iedereen gaat lekker aan de slag in de tuin. Als u nog tuinartikelen nodig heeft dan kunt u die eenvoudig online bestellen bij Agradi. Alles wordt dan bij u thuisbezorgd. En u sponsort ook nog eens direct de Buitenspeeldag! Wij krijgen namelijk van elke aankoop een klein percentage commissie.

Als u op de afbeelding klikt wordt u gelijk doorgestuurd naar Agradi. Let op: alleen door op de afbeelding te klikken wordt uw bestelling als sponsorbestelling geregistreerd!

Alvast hartelijk dank!

 

 

Vrijwilligers gezocht!

8 maart 2017

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die ons op 21 juni willen helpen. Ben je geinteresseerd? Stuur ons dan even een berichtje!

« Vorige berichten