Al ingeschreven?

19 mei 2018

Heb je je nog niet opgegeven voor de Buitenspeeldag? Doe dat dat snel, zo ben je er zeker van dat je mee kunt spelen op 13 juni. Als je je inschrijfformulier kwijt bent, kun je het hier downloaden. Lever het ingevulde formulier, samen met 1,50 euro in een envelop in op nr. 34

Logo kleurplaat

16 mei 2018

Net als elk jaar heeft Buro Boven weer een prachtige kleurplaat van ons logo gemaakt.

Veel kleurplezier!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Fijne Moederdag!

12 mei 2018

Morgen is het moederdag. Tijd om je mama eens goed te verwennen. Misschien wel met een ontbijt op bed, een mooi boek of een mooie bos bloemen.  Als je nog iets voor haar gaat kopen, denk je dan ook aan onze sponsors? Daar zitten er vast wel een paar winkels tussen waar je je verrassing kunt kopen.

Peperkoek mannetjes maken

5 mei 2018

Jullie hebben vast allemaal wel eens cupcakes gebakken, of appeltaart, of een lekkere cake. Maar weet je wat ook lekker (en vooral heel erg leuk) is? Peperkoek mannetjes maken! Je hem misschien wel uit de film Shrek of van het sprookje.

Koopmans heeft een lekker recept op hun website staan waarmee je deze lekkernij zelf kunt maken. Wel even hulp vragen aan je vader of moeder.

Klik hier voor het recept.

En als je het sprookje van het Peperkoek mannetje nog een keer wilt horen. Klik dan op het plaatje. Je krijgt dan het filmpje te zien.

Veel plezier!

 

De Buitenspeeldag en uw privacy

3 mei 2018

U heeft er ongetwijfeld over gehoord: op 25 mei gaat de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht.
Dit betekent bijvoorbeeld dat, als wij foto’s maken tijdens de Buitenspeeldag en deze op onze website (www.spelenindegortstraat.nl) en/of facebookpagina plaatsen, wij toestemming moeten hebben van diegene op de foto staat.
Kijk eens een keer rond op onze website en/of facebookpagina zodat u ziet hoe wij dat nu doen.

Wij attenderen u hierop via het inschrijfformulier en de informatiebrief. Door ondertekening van het inschrijfformulier geeft u dan ook toestemming om de foto’s te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de foto’s die geplaatst worden niet aanstootgevend zijn. U kunt echter altijd achteraf en schriftelijk of via e-mail bij ons aangeven dat bepaalde foto’s moeten worden verwijderd indien u dat wilt. Onze website gebruikt geen trackingcookies.

Daarnaast vult u voor uw kind(eren) het inschrijfformulier in en krijgen wij dus inzicht in bepaalde persoonlijke gegevens. Deze hebben wij nodig om de Buitenspeeldag te kunnen organiseren. Deze inschrijfformulieren worden na de buitenspeeldag vernietigd en worden niet digitaal opgeslagen.

Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met de commissie.

 

.

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

« Vorige berichten