Vrijwilligers gezocht!

31 januari 2019

Afgelopen week hebben we deze brief verspreid in de straat:

Beste bewoners van de Gortstraat,

Graag willen wij even om uw aandacht vragen.

Met veel plezier organiseren wij elk jaar een leuke middag voor uw kinderen met allemaal leuke activiteiten. Maar het wordt ook elk jaar moeilijker. Het aantal vrijwilligers is drastisch afgenomen. Dit betekent dat wij steeds minder festiviteiten kunnen organiseren. 

Dat is natuurlijk erg jammer. Wij hebben vrijwilligers hard nodig om o.a. de veiligheid van de kinderen te kunnen blijven waarborgen. Wanneer wij daar niet aan kunnen voldoen zal het moeilijker worden (of misschien zelfs onmogelijk) om een vergunning te krijgen. Wij moeten namelijk aan diverse eisen voldoen, waaronder voldoende vrijwilligers.

Daarom deze dringende oproep!

WIE WIL HELPEN OP 12 JUNI?

U kunt ons ’s morgens helpen met het opbouwen van alle activiteiten. Of u kunt ons ‘s middags helpen bij diverse spellen of bij het knutselen. Natuurlijk is het fijn als u de hele dag kunt helpen.

U kunt zich aanmelden via info@spelenindegortstraat.nl

Wilt u zien wat wij allemaal doen neem eens een kijkje op www.spelenindegortstraat.nlof op facebookpagina Buitenspeeldag Gortstraat Veenendaal.

Bij voorbaat dank,

De commissieleden.

Fotoalbums weer online

28 januari 2019

De fotoalbums staan weer online. Veel kijkplezier!

Foto’s zijn tijdelijk offline

29 december 2018

Tot nu toe konden we onze foto’s gratis online onderbrengen bij Flickr. Flickr stelde aan iedereen een terrabite opslagruimte beschikbaar.

Helaas heeft Flickr nu besloten terug te gaan naar de basis:  een platform leveren aan fotografen, kunstenaars en fotohobbyisten. Om een lang verhaal kort te maken, het aantal foto’s dat gratis opgeslagen kan worden wordt teruggebracht naar 1000. Daar gaan wij qua aantal ruim overheen.

Daarom gaan we op zoek naar een andere partij om de foto’s op te slaan. Dat betekent dat de foto-albums voorlopig offline zijn. In het 1e kwartaal van 2019 zullen ze weer beschikbaar komen.

  • Comments Off on Foto’s zijn tijdelijk offline

Fijne kerstdagen en een gezond 2019!

22 december 2018

Buitenspeeldag Gortstraat wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond 2019! Tot volgend jaar!

Fijne Pakjesavond!

5 december 2018

Buitenspeeldag Gortstraat wenst iedereen een hele fijne pakjesavond!

 

« Vorige berichten