Buitenspeeldag 2023

15 augustus 2023

Intro

in juli hebben wij een fijne dag gehad

 

kosten

het was gratis

Buitenspeeldag 2022

30 juni 2022

Buitenspeeldag 2022

De foto’s zijn met zorgvuldigheid bekeken; maar mocht er een foto bij zitten die u verwijdert wil hebben stuur dan een Email naar info@spelenindegortstraat.nl.

Buiten speel dag 2021

10 september 2021

Beste Buurtbewoners,

Het was dit jaar weer een geweldig feest. Ondanks de Covid maatregelen hebben de kinderen een mooi feestje gehad op de gortstraat.
Er was een Stormbaan waar dekinderen zich op uit konden leven en waar er wedstrijden gehouden konden worden. En Koek en zopie was er genoeg voor iedereen. De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt en er zijn menig foto’s gemaakt. In de URL van de Buiten speel dag 2021 is een impressie te zien van de speeldag.

De foto’s zijn met zorgvuldigheid bekeken; maar mocht er een foto bij zitten die u verwijdert wil hebben stuur dan een Email naar info@spelenindegortstraat.nl.

Slecht nieuws, de Buitenspeeldag gaat niet door.

3 april 2020

Helaas heeft Veens heeft besloten om de buitenspeeldag in juni niet door te laten. Reden is de impact van maatregelen om het coronavirus te bestrijden. Hoewel de buitenspeeldag pas plaatsvindt op 17 juni en de afgekondigde maatregelen vooralsnog duren tot en met 1 juni, hebben de gevolgen een dergelijke grote impact op de voorbereidingen, dat het niet gerealiseerd kan worden zoals beoogd.

Veens is de mogelijkheden aan het bekijken voor een andere datum na de zomervakantie om alsnog een buitenspeeldag te organiseren dit jaar

Heel jammer dus, maar we kunnen niet anders dan dit respecteren en hopen dat we na de zomervakantie alsnog een leuke middag mogen organiseren.

De Commissie

#staysafe #blijfbinnen

 

Buitenspeeldag 2020

24 maart 2020

Beste allemaal,

De Buitenspeeldag 2020 staat gepland op 17 juni, maar we weten nog niet of deze wel door kan gaan. Dit is volledig afhankelijk van de situatie rondom het Coronavirus en de maatregelen die daarvoor genomen worden.

Wij besluiten daarom op 6 april of we dit jaar doorgaan en zullen jullie via de website op de hoogte houden.

In de tussentijd: #staysafe !

 

De Commissie

 

« Vorige berichten