Inschrijfgeld

17 juni 2019

Een aantal mensen hebben ons vragen gesteld over het inschrijfgeld dat er is betaald voor de afgelaste buitenspeeldag.

Wij hebben besloten dat degenen die dit jaar inschrijfgeld hebben betaald, dat volgend jaar niet hoeven te doen. We hebben hiervan een overzicht zodat we dat volgend jaar kunnen controleren.

 

 

Geslaagd!

13 juni 2019

Er was gisteren natuurlijk ook goed nieuws. We hebben heel veel geslaagden in onze straat. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren!

Wat een teleurstelling…..

12 juni 2019

Iedereen was voorbereid op een fantastische middag. We hadden er ontzettend veel zin in.

‘s Ochtends, tijdens het opbouwen, leek er nog weinig aan de hand. De weer-apps voorspelden wel wat regen, maar dat het zo erg zou zijn…daar had niemand rekening mee gehouden. Het was zo erg dat zelfs de nieuwe hemelwaterafvoer in onze straat de hoeveelheid regen niet kon verwerken. Bovendien werd er ook onweer voorspeld.

En dus moesten wij de vreselijke beslissing nemen de buitenspeeldag niet door te laten gaan. Dit tot groot verdriet van de kinderen maar zeker ook tot grote teleurstelling van de commissie en de vrijwilligers die zo hard gewerkt hadden om de straat te versieren en alles klaar te zetten. Het was wel de enige juiste beslissing, de veiligheid staat voorop.

Wij willen iedereen bedanken voor het begrip en de steunbetuigingen die we via de Gortstraat-app en onze Facebookpagina hebben ontvangen. Volgend jaar organiseren wij opnieuw een buitenspeeldag. En dan duimen we voor beter weer.

Er zijn vanochtend nog een paar foto’s gemaakt van het opbouwen en de springkussens die we dit jaar hadden geregeld. Je vindt de foto’s terug in het fotoalbum Buitenspeeldag 2019.

De commissie bedankt alle vrijwilligers en alle sponsors voor hun medewerking dit jaar.

 

Zijn jullie er klaar voor?

11 juni 2019

Hey schatzoekers! Zijn jullie er klaar voor? Morgen wordt het weer een dolle boel in onze straat. We gaan dit jaar Schatzoeken!!!

Nu nog even hopen dat het weer wat opknapt, maar zeg nou zelf, een echte schatzoeker kan best tegen een druppeltje regen toch?

Als je je hebt opgegeven kun je je vanaf 13:00 melden. Vanaf 13:30 kunnen jullie spelen!

Tot morgen!

 

Avondvierdaagse

3 juni 2019

Van 3 tot en met 6 juni is het weer Avondvierdaagse in Veenendaal. Wij wensen alle kinderen heel veel succes en wandelplezier!

 

« Vorige berichten