Vrolijk Pasen!

19 april 2019

Buitenspeeldag Gortstraat wenst iedereen hele fijne paasdagen. Als je je verveelt kun je deze kleurplaat gaan inkleuren.

Je kunt inschrijven!

17 april 2019

Dit jaar wordt er op 12 juni weer een Buitenspeeldag gehouden in onze straat.


Op 12 juni wordt de straat tussen 8:30 en 19:00 uur afgesloten vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar ‘t Hoekje. We hopen dat ook dit jaar de auto’s, aanhangers, bouwcontainers e.d. om 8:30 weg zijn want dan beginnen wij met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz.
Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.


Wij doen ook dit jaar een beroep op u om, samen met ons, deze Buitenspeeldag weer tot een succes te maken. Alle hulp is welkom. U kunt daarbij denken aan sponsoring, het klaarzetten van de materialen en het veilig maken van de straat of hulp tijdens de middag zelf.


Het thema is dit jaar: “Schatzoeken in de Gortstraat”


Opgeven voor de Buitenspeeldag kan met het deelnameformulier. Om onduidelijkheden te voorkomen: de Buitenspeeldag is alleen toegankelijk voor de kinderen uit de Gortstraat. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes kunnen niet worden aangemeld, ook niet op de dag zelf.
Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 1.50 euro per kind. Deze kunt u tegelijk met de aanmelding inleveren.

We houden dit jaar voor het eerst geen raamwedstrijd meer. De animo was de afgelopen jaren niet zo groot. Reden voor ons om dit onderdeel vanaf dit jaar te laten vervallen. Er zal wel een wedstrijd zijn op de buitenspeeldag. Meer informatie hierover krijgt u later.

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om deze dag mogelijk te maken en veilig te laten verlopen. Wilt u helpen? Dat kan voor de hele dag of een dagdeel. U kunt zich opgeven via het deelnameformulier.


Sinds 25 mei 2018 is er een nieuwe privacywet in werking getreden. Ook wij hebben hiermee te maken omdat wij elk jaar weer een fotoverslag op de website plaatsen. Door het invullen en ondertekening van het inschrijfformulier gaat u ook akkoord met het plaatsen van foto’s op onze website. Als u bezwaar heeft tegen plaatsing van een bepaalde foto, dan kunt u, net als elk jaar, een berichtje naar ons te sturen.


Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en leuke voorpretartikelen.


GEEF UW KIND OP TIJD OP OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.
We hopen weer op veel kinderen ouders en begeleiders op deze mooie dag!

De Buitenspeeldagcommissie

Buitenspeeldag 2019

22 maart 2019

Hallo allemaal!

Het is een tijdje rustig geweest, maar achter de schermen zijn wij al druk bezig met de voorbereidingen voor de Buitenspeeldag 2019.

Deze wordt dit jaar gehouden op 12 juni. Zet deze dag maar alvast in je agenda want we beloven je dat het weer een geweldig spektakel gaat worden.

Hou onze website maar in de gaten voor het laatste nieuws en voorpretberichten!

Vrijwilligers gezocht!

31 januari 2019

Afgelopen week hebben we deze brief verspreid in de straat:

Beste bewoners van de Gortstraat,

Graag willen wij even om uw aandacht vragen.

Met veel plezier organiseren wij elk jaar een leuke middag voor uw kinderen met allemaal leuke activiteiten. Maar het wordt ook elk jaar moeilijker. Het aantal vrijwilligers is drastisch afgenomen. Dit betekent dat wij steeds minder festiviteiten kunnen organiseren. 

Dat is natuurlijk erg jammer. Wij hebben vrijwilligers hard nodig om o.a. de veiligheid van de kinderen te kunnen blijven waarborgen. Wanneer wij daar niet aan kunnen voldoen zal het moeilijker worden (of misschien zelfs onmogelijk) om een vergunning te krijgen. Wij moeten namelijk aan diverse eisen voldoen, waaronder voldoende vrijwilligers.

Daarom deze dringende oproep!

WIE WIL HELPEN OP 12 JUNI?

U kunt ons ’s morgens helpen met het opbouwen van alle activiteiten. Of u kunt ons ‘s middags helpen bij diverse spellen of bij het knutselen. Natuurlijk is het fijn als u de hele dag kunt helpen.

U kunt zich aanmelden via info@spelenindegortstraat.nl

Wilt u zien wat wij allemaal doen neem eens een kijkje op www.spelenindegortstraat.nlof op facebookpagina Buitenspeeldag Gortstraat Veenendaal.

Bij voorbaat dank,

De commissieleden.

Fotoalbums weer online

28 januari 2019

De fotoalbums staan weer online. Veel kijkplezier!

« Vorige berichten