15 jaar Veilig spelen in de Gortstraat!

1 april 2015

We spelen al 15 jaar veilig in de Gortstraat!

Dat betekent dus dat we dit jaar de 15e straatspeeldag in de Gortstraat organiseren.

Dit jaar gaan we terug naar het oorspronkelijke idee achter de straatspeeldag, namelijk ‘Kinderen moeten veilig op straat kunnen spelen’. Daarom gebruiken we nog één keer de oorspronkelijke naam “Straatspeeldag” in plaats van de huidige naam “Buitenspeeldag”.

Buitenspeeldag Gortstraat_2015

Het evenement vindt dit jaar plaats op 10 juni. We gaan er weer een hele leuke dag van maken.

Net als elk jaar zal op die dag de straat vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar Het Hoekje afgesloten zijn tussen 8:30 uur en 19:00 uur (met vergunning van de gemeente).

Wij willen alle bewoners bedanken voor het feit dat alle auto’s, evt. karren en bouwmaterialen meestal keurig op tijd zijn verwijderd.

We hopen dat dat ook dit jaar het geval is, want wij beginnen al vroeg met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz. Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.

Als u van plan was die dag te verhuizen, apparatuur of meubels te laten bezorgen dan is het waarschijnlijk handiger hier een andere afspraak voor te maken.

Aanmelden (uitsluitend voor kinderen die in de Gortstraat wonen) kan via het deelnameformulier. (Dit deelnameformulier wordt deze week ook verspreid in de straat.) Om de kosten zoveel mogelijk te beperken  vragen wij een kleine bijdrage van €1,50 per kind. Dit bedrag moet direct bij aanmelding worden betaald. Wilt u het bedrag samen met het aanmeldingsformulier in een gesloten envelop op nr. 34 inleveren? Geeft u uw kind alstublieft op tijd op om uitsluiting van deelname te voorkomen!!

Oproep

Dan doen we wederom een oproep aan iedereen om ons te komen helpen bij het versieren, ballonnen opblazen en klaarzetten van spullen, ’s morgens en ’s middags bij het bemannen en dus veilig maken en houden van verschillen de activiteiten! U kunt zich hiervoor opgeven via het deelnameformulier.

We hopen weer veel kinderen en ouders/begeleiders te mogen begroeten!

Tot ziens op 10 juni!
De straatspeeldagcommissie,

Ard, Glenn, Karen, Marjolein, Hanneke en Marijke

.