2e informatiebulletin Buitenspeeldag 2019

31 mei 2019

Aan alle Gortstraatbewoners,

Het is bijna zo ver……de Buitenspeeldag komt er weer aan. Het wordt dit jaar een spannende editie, want we gaan……….

 

Op woensdag 12 juni wordt de straat ’s ochtends vanaf 8:30 uur afgesloten van Rein Veenendaal tot aan snackbar “het Hoekje”.
Houdt u hier rekening mee met het maken van afspraken? Zorg ervoor dat uw auto, caravan, kar of andere voertuigen zijn verwijderd. Schade aan voertuigen die blijven staan is voor eigen risico.

Inschrijven:
Deelnemers kunnen zich vanaf 13:00 uur inschrijven bij de tafel voor huisnummer 34. De opening vindt plaats om 13:30 uur

Heb je je nog niet aangemeld? Lever dan snel het deelnameformulier in bij huisnummer 34. Graag in een envelop en vergeet niet om ook 1,50 euro per deelnemer toe te voegen. Aanmelden op de dag zelf is NIET mogelijk.

Deelnemen:
Deelname is geheel voor eigen risico is. U blijft in alle gevallen verantwoordelijk voor uw eigen kinderen. Verwondingen door valpartijen of schade door andere ongelukjes zullen via uw eigen zorg- of WA-verzekering moeten worden geregeld.

Vrijwilligers:
Vrijwilligers kunnen ’s ochtends om 10.00 uur bij huisnummer 13 op de koffie komen. We nemen dan de laatste stand van zaken door. In verband met de herkenbaarheid van de vrijwilligers, vragen wij u ’s middags een het speciale Buitenspeeldag shirt of anders een zwart shirt of blouse aan te trekken.

Wij zijn trouwens nog steeds op zoek naar vrijwilligers, ook middelbare scholieren (maatschappelijke stage!) zijn van harte welkom. Heeft u interesse? Dan kun u zich opgeven bij huisnummer 34. Graag een briefje met uw naam, huisnummer en telefoonnummer.

Wedstrijden:
Zoals we al in de eerste brief hebben gemeld, dit jaar is er geen raamwedstrijd. Maar wat is de straatspeeldag zonder wedstrijd. Dit jaar dagen we je uit om ons te laten zien wat je graag zou willen vinden in een schatkist. Wat zit er in jouw schatkist? Het resultaat mag je inleveren op de straatspeeldag.

Privacy:
Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht.
Dit betekent bijvoorbeeld dat, als wij foto’s maken tijdens de Buitenspeeldag en deze op onze website (www.spelenindegortstraat.nl)en/of facebookpagina plaatsen, wij toestemming moeten hebben van diegene op de foto staat.
Kijk eens een keer rond op onze website en/of facebookpagina zodat u ziet hoe wij dat nu doen.

Wij attenderen u hierop via het inschrijfformulier en de informatiebrief. Door ondertekening van het inschrijfformulier geeft u dan ook toestemming om de foto’s te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de foto’s die geplaatst worden niet aanstootgevend zijn. U kunt echter altijd achteraf schriftelijk of via e-mail (info@spelenindegortstraat.nl) bij ons aangeven dat bepaalde foto’s moeten worden verwijderd indien u dat wilt. Onze website gebruikt overigens geen trackingcookies.

Daarnaast vult u voor uw kind(eren) het inschrijfformulier in en krijgen wij dus inzicht in bepaalde persoonlijke gegevens. Deze hebben wij nodig om de Buitenspeeldag te kunnen organiseren. Deze inschrijfformulieren worden na de buitenspeeldag vernietigd en worden niet digitaal opgeslagen.

Mocht u nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met de commissie.

Wij willen u er tenslotte graag op wijzen dat het om een kinderfeest gaat. Wij vragen u dan ook om geen alcohol te nuttigen tijdens de festiviteiten. De tafels bij de Bak & Braad tent zijn bedoeld voor de kinderen. Als u gezellig mee wilt kijken kunt u plaatsnemen bij de speciale ‘buurttafel’.

We gaan er weer een geweldige dag van maken!!! Tot ziens, tot woensdag 12 juni!!
De Buitenspeeldagcommissie

.