Aanmelden Buitenspeeldag 2016

31 maart 2016

Beste Gortstraatbewoners,

Dit jaar wordt er op 8 juni weer een Buitenspeeldag gehouden in onze straat.

Net als vorig jaar, wordt de straat tussen 8:30 en 19:00 uur afgesloten vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar ‘t Hoekje. We hopen dat ook dit jaar de auto’s, aanhangers, bouwcontainers e.d. om 8:30 weg zijn, want wij beginnen dan met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz.

Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.

Graag zouden wij ook dit jaar weer een beroep op u willen doen om, samen met ons, deze Buitenspeeldag opnieuw tot een succes te maken. Alle hulp is welkom. U kunt daarbij denken aan sponsoring, het klaarzetten van de materialen en het veilig maken van de straat.

Het thema is “Kampeerpret in de Gortstraat”

BSD Gortstr_themalogo_2016_met tekst

Om alvast in de stemming te komen is er weer een wedstrijd bedacht: Maak je eigen kampeermiddel!

Je mag al je creativiteit gebruiken. Ga kleien, knippen, plakken of kleuren….. alles mag, behalve het gebruik van Lego, Playmobil en Duplo. Zoals bij elke wedstrijd kan ook hier een prijsje mee gewonnen worden. Zorg dan wel dat jouw creatie voor 7 JUNI, voorzien van je naam en leeftijd, voor het raam staat.

Opgeven voor de Buitenspeeldag kan met het aangehechte formulier. Om onduidelijkheden te voorkomen is de Buitenspeeldag alleen toegankelijk voor de kinderen uit de Gortstraat. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes kunnen niet worden aangemeld, ook niet op de dag zelf.

Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 1.50 euro per kind. Deze kunt u tegelijk met de aanmelding inleveren. U kunt hier een aanmeldingsformulier downloaden (brief en formulier worden ook bij u in de brievenbus bezorgd).

Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en leuke voorpretartikelen.

GEEF UW KIND OP TIJD OP OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.

We hopen weer op veel kinderen ouders en begeleiders op deze mooie dag!

De Buitenspeeldagcommissie

.