Het Wilde Westen in de Gortstraat

18 april 2011

Beste Gortstaatbewoners,

We zijn weer bezig met de voorbereidingen voor de buitenspeeldag, die dit jaar wordt gehouden op woensdag 1 juni.

Het thema voor dit jaar is ‘Het Wilde Westen in de Gortstraat’!

Van vorige jaren weet u nog wel dat op de desbetreffende datum de straat vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar Het Hoekje afgesloten zal zijn tussen 9:00 uur en 19:00 uur (met vergunning van de gemeente).
Wij willen alle bewoners een compliment geven voor het feit dat alle auto’s, evt. karren en bouwmaterialen meestal keurig op tijd zijn verwijderd (dat mag ook wel eens worden gezegd!). We hopen dan ook dat we deze keer hetzelfde van u mogen verwachten, want we willen zo vroeg mogelijk beginnen met het klaar zetten van kramen, versieringen en andere benodigdheden.
Als uw auto e.d. op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan, wij erkennen hiervoor namelijk geen aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit en bij calamiteiten zal deze ook direct worden ontsloten.
Als u van plan was die dag te verhuizen, apparatuur of meubels te laten bezorgen dan is het waarschijnlijk handiger hier een andere afspraak voor te maken.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Om de kosten zoveel mogelijk te beperken én om naar de omgeving te benadrukken dat het om een besloten feest gaat, vragen wij een kleine bijdrage van €1,00 per kind. Dit bedrag moet direct bij aanmelding worden betaald. Wilt u het bedrag samen met het aanmeldingsformulier in een gesloten envelop op nr. 118 inleveren?

Geeft u uw kind alstublieft op tijd op om uitsluiting van deelname te voorkomen!!

Oproep
Dan doen we wederom een oproep aan iedereen om ons te komen helpen bij het versieren, ballonnen opblazen en klaarzetten van spullen, ’s morgens en ’s middags bij het bemannen en dus veilig maken en houden van verschillen de activiteiten! U kunt zich hiervoor opgeven via het aanmeldingsformulier.

We hopen weer veel kinderen en ouders/begeleiders te mogen begroeten!
De buitenspeeldagcommissie.

ps: Voor het knutselen zijn wij op zoek naar bolletjes wol in de kleuren zwart, grijs, bruin of geel. Heeft u nog een bolletje over? Lever het dan in op nummer 44. Alvast vriendelijk bedankt!

.