Je kunt inschrijven!

17 april 2019

Dit jaar wordt er op 12 juni weer een Buitenspeeldag gehouden in onze straat.


Op 12 juni wordt de straat tussen 8:30 en 19:00 uur afgesloten vanaf Rein Veenendaal tot aan snackbar ‘t Hoekje. We hopen dat ook dit jaar de auto’s, aanhangers, bouwcontainers e.d. om 8:30 weg zijn want dan beginnen wij met het klaarzetten van de kramen, het aanbrengen van versieringen en het plaatsen van luchtkussens enz.
Als uw auto op tijd is verwijderd kan er geen schade ontstaan. Wij erkennen hiervoor namelijk geen enkele aansprakelijkheid. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de straat in en uit. Bij calamiteiten wordt de straat direct ontsloten.


Wij doen ook dit jaar een beroep op u om, samen met ons, deze Buitenspeeldag weer tot een succes te maken. Alle hulp is welkom. U kunt daarbij denken aan sponsoring, het klaarzetten van de materialen en het veilig maken van de straat of hulp tijdens de middag zelf.


Het thema is dit jaar: “Schatzoeken in de Gortstraat”


Opgeven voor de Buitenspeeldag kan met het deelnameformulier. Om onduidelijkheden te voorkomen: de Buitenspeeldag is alleen toegankelijk voor de kinderen uit de Gortstraat. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes kunnen niet worden aangemeld, ook niet op de dag zelf.
Ook dit jaar vragen wij een kleine bijdrage van 1.50 euro per kind. Deze kunt u tegelijk met de aanmelding inleveren.

We houden dit jaar voor het eerst geen raamwedstrijd meer. De animo was de afgelopen jaren niet zo groot. Reden voor ons om dit onderdeel vanaf dit jaar te laten vervallen. Er zal wel een wedstrijd zijn op de buitenspeeldag. Meer informatie hierover krijgt u later.

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om deze dag mogelijk te maken en veilig te laten verlopen. Wilt u helpen? Dat kan voor de hele dag of een dagdeel. U kunt zich opgeven via het deelnameformulier.


Sinds 25 mei 2018 is er een nieuwe privacywet in werking getreden. Ook wij hebben hiermee te maken omdat wij elk jaar weer een fotoverslag op de website plaatsen. Door het invullen en ondertekening van het inschrijfformulier gaat u ook akkoord met het plaatsen van foto’s op onze website. Als u bezwaar heeft tegen plaatsing van een bepaalde foto, dan kunt u, net als elk jaar, een berichtje naar ons te sturen.


Hou onze website in de gaten voor de meest actuele informatie en leuke voorpretartikelen.


GEEF UW KIND OP TIJD OP OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN.
We hopen weer op veel kinderen ouders en begeleiders op deze mooie dag!

De Buitenspeeldagcommissie

.