Laatste nieuws

30 mei 2011

Aan alle Gortstraatbewoners,

Het is bijna zo ver…DE BUITENSPEELDAG!
Op woensdag 1 juni wordt de straat ’s morgens vanaf 9 uur afgezet van Rein Veenendaal tot aan snackbar “het Hoekje”. Houd u hier rekening mee met het maken van afspraken? Wij willen u vragen ervoor te zorgen dat uw auto, caravan, kar of andere voertuigen zijn verwijderd. Nogmaals, schade aan voertuigen die blijven staan is voor eigen risico.

Deelnemers kunnen zich vanaf 13.00 uur inschrijven bij de tafel bij nr 34.
Heb je je nog niet aangemeld? Lever dan het deelnameformulier alsnog in op nr. 118. Graag in een enveloppe en vergeet niet om ook 1 euro per deelnemer toe te voegen. Heb je je al wel opgegeven maar nog niet betaald? Dan ook graag in een enveloppe inleveren op nr. 118, niet vergeten om de naam en huisnummer te vermelden.

Vrijwilligers nodigen wij graag uit om op woensdagmorgen om 9.30 uur bij nr 44 op de koffie of thee te komen, zodat we de laatste stand van zaken kunnen doornemen.
Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers, ook tieners zijn van harte welkom. Heeft u interesse? Dan kun u zich opgeven bij huisnr. 118. Graag een briefje met uw naam, huisnummer en telefoonnummer.

De wedstrijd van het maken van de mooiste/origineelste cowboyhoed of indianentooi zal dinsdag 31 mei aan het begin van de avond beoordeeld worden, dus zorg er voor dat alles op tijd voor het raam staat. Wel duidelijk voorzien van naam, leeftijd en of het gemaakt is door een jongen of meisje.

We gaan er weer een geweldige dag van maken!!! Tot ziens, tot woensdag!!

De buitenspeeldagcommissie

.