Nog maar 2 weken…..

31 mei 2012

Het is bijna zo ver…DE BUITENSPEELDAG!

Op woensdag 13 juni wordt de straat ’s morgens vanaf 9 uur afgezet van Rein Veenendaal tot aan snackbar “het Hoekje”. Houdt u hier rekening mee met het maken van afspraken? Wij willen u vragen er voor te zorgen dat uw auto, caravan, kar of andere voertuigen zijn verwijderd. Nogmaals, schade aan voertuigen die blijven staan is voor eigen risico.

Deelnemers kunnen zich vanaf 13.00 uur inschrijven bij de tafel bij nr. 34.

Heb je je nog niet aangemeld? Lever dan het deelnameformulier alsnog in bij nr. 118. Graag in een enveloppe en vergeet niet om ook 1 euro per deelnemer toe te voegen. Heb je je al wel opgegeven maar nog niet betaald? Dan ook graag in een enveloppe inleveren bij nr. 118, niet vergeten om de naam en nr. te vermelden.

Als u geen formulier heeft of  dit kwijt bent geraakt, dan kunt u deze alsnog downloaden (zie onderstaand bericht, daarin staat de link)

Vrijwilligers nodigen wij graag uit om op woensdagmorgen om 9.30 uur bij nr. 44 op de koffie of thee te komen, zodat we de laatste stand van zaken kunnen doornemen.

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers, ook tieners zijn van harte welkom. Heeft u interesse? Dan kun u zich opgeven bij nr. 118. Graag een briefje met uw naam, huisnummer en telefoonnummer.

De wedstrijd van het maken van de vlag zal dinsdag 12 juni worden beoordeeld, dus zorg er voor dat alles op tijd voor het raam staat.  Wel duidelijk voorzien van naam, leeftijd en of het gemaakt is door een jongen of meisje.

We gaan er weer een geweldige dag van maken!!! Tot ziens, tot woensdag 13 juni!!

 

De buitenspeeldagcommissie

 

.