Nog maar een paar nachtjes slapen….

31 mei 2013

En dan kunnen de ridders en jonkvrouwen op straat spelen!

Op woensdag 12 juni wordt de straat ’s morgens vanaf 9 uur afgezet van Rein Veenendaal tot aan snackbar “het Hoekje”. Houd u hier rekening mee met het maken van afspraken? Wij willen u vragen er voor te zorgen dat uw auto, caravan, kar of andere voertuigen zijn verwijderd. Nogmaals, schade aan voertuigen die blijven staan is voor eigen risico.

Deelnemers kunnen zich vanaf 13:00 uur inschrijven bij de tafel voor huisnummer. 44. De opening zal zijn om 13:30 uur

 

kasteel

Heb je je nog niet aangemeld? Lever dan snel het deelnameformulier in bij huisnummer  118. Graag in een enveloppe en vergeet niet om ook 1 euro per deelnemer toe te voegen. Heb je je al wel opgegeven maar nog niet betaald? Dan ook graag in een enveloppe inleveren bij huisnummer. 118, niet vergeten om de naam en je huisnummer. te vermelden.

Vrijwilligers nodigen wij graag uit om op woensdagmorgen om 9.30 uur bij huisnummer. 44 op de koffie of thee te komen, zodat we de laatste stand van zaken kunnen doornemen.

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers, ook tieners zijn van harte welkom. Heeft u interesse? Dan kun u zich opgeven bij huisnummer. 118. Graag een briefje met uw naam, huisnummer. en telefoonnummer.

De wedstrijd van het maken van de mooiste/origineelste kasteel zal dinsdag 11 juni beoordeeld worden (tijdstip is nog niet bekend), dus zorg er voor dat alles op tijd voor het raam staat. Wel duidelijk voorzien van naam, leeftijd en of het gemaakt is door een jongen of meisje.

We gaan er weer een geweldige dag van maken!!! Tot ziens, tot woensdag!!

De buitenspeeldagcommissie

p.s. Deze dag zijn er weer heel veel leuke dingen te doen, je kan o.a. als ridder of jonkvrouw op de foto.

.