Wat een teleurstelling…..

12 juni 2019

Iedereen was voorbereid op een fantastische middag. We hadden er ontzettend veel zin in.

‘s Ochtends, tijdens het opbouwen, leek er nog weinig aan de hand. De weer-apps voorspelden wel wat regen, maar dat het zo erg zou zijn…daar had niemand rekening mee gehouden. Het was zo erg dat zelfs de nieuwe hemelwaterafvoer in onze straat de hoeveelheid regen niet kon verwerken. Bovendien werd er ook onweer voorspeld.

En dus moesten wij de vreselijke beslissing nemen de buitenspeeldag niet door te laten gaan. Dit tot groot verdriet van de kinderen maar zeker ook tot grote teleurstelling van de commissie en de vrijwilligers die zo hard gewerkt hadden om de straat te versieren en alles klaar te zetten. Het was wel de enige juiste beslissing, de veiligheid staat voorop.

Wij willen iedereen bedanken voor het begrip en de steunbetuigingen die we via de Gortstraat-app en onze Facebookpagina hebben ontvangen. Volgend jaar organiseren wij opnieuw een buitenspeeldag. En dan duimen we voor beter weer.

Er zijn vanochtend nog een paar foto’s gemaakt van het opbouwen en de springkussens die we dit jaar hadden geregeld. Je vindt de foto’s terug in het fotoalbum Buitenspeeldag 2019.

De commissie bedankt alle vrijwilligers en alle sponsors voor hun medewerking dit jaar.

 

.