We hebben de broodjes bruin gebakken in de Gortstraat!

14 juni 2018

We hadden dit jaar wel een heel lekker thema: Heel de Gortstraat bakt! En wat hebben jullie veel gebakken!

Het begon al met de raamwedstrijd, waar allerlei mooie bak-knutsels waren gemaakt. De ene nog smakelijker dan de andere. Het was lastig voor de jury, maar uiteindelijk hebben Caithlynn, Anaïs, Elise, Lisa en Jasmijn gewonnen.

‘s Middags mocht de deskundige jury, bestaande uit bakker Anne en Reinier jullie geweldige echte baksels proeven. De jury was heel erg verrast. Jullie hebben erg goed je best gedaan en heerlijke baksels gemaakt (jammer dat die na de jurering weer zo snel uit de straat waren verdwenen…..)

De winnaars werden uiteindelijk: Tessa, Danielle en Cheyenne!

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd.

Tja, en dan de opening! Dat was helemaal geweldig, want nu mochten de kinderen die dit jaar het thema hadden verzonnen, de leden van de commissie een slagroomtaart in het gezicht gooien. Wie wil dat nou niet? Jullie hebben dit erg serieus opgepakt en menig commissielid moest even naar huis om te douchen en een schoon shirt aan te trekken.

Daarna konden jullie helemaal je gang gaan op de 21! meter lange stormbaan, of in het schattige kleine cupcake springkussen. Je mocht pollepels versieren, taartjes knutselen, eierkoeken versieren, broodjes bakken op een vuurtje, voetballen, schminken…. De middag is omgevlogen!

Wij van de commissie vonden het erg gezellig. Tot volgend jaar!

(enne, misschien wil je vader en/of moeder volgend jaar wel meehelpen)

De foto’s staan inmiddels op de website. Klik hier voor het album.

 

 

.